KastApp pravila privatnosti

Općenito

Ova Politika privatnosti primjenjuje se na mobilnu aplikaciju KastApp Grada Kastva, Zakona kastafskega 3, 51215 Kastav. Grad Kastav jest voditelj obrade Osobnih podataka koji se prikupljaju i obrađuju. Poštujemo vašu privatnost te smo predani očuvanju sigurnosti vaših Osobnih podataka i rukovanju tim podacima u skladu s našim zakonskim obvezama na temelju primjenjivih zakonskih propisa u području zaštite podataka.
Grad Kastav razvio je aplikaciju KastApp kao besplatnu aplikaciju. Ovu Uslugu pruža Exevio d.o.o. i namijenjena je za upotrebu takva kakva jest.

Ova stranica služi za obavješćivanje posjetitelja internetske stranice o našim politikama vezanima uz prikupljanje, korištenje i otkrivanje osobnih podataka ako netko odluči koristiti našu Uslugu.
Ako odlučite koristiti našu Uslugu, pristajete na prikupljanje i korištenje podataka vezanih uz ovu politiku.
Osobni podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje Usluge i njezino unapređivanje. Nećemo koristiti niti dijeliti Vaše podatke s drugima, osim na način opisan u ovoj Politici privatnosti.

Pojmovi koji se koriste u ovoj Politici privatnosti imaju isto značenje kao i oni korišteni u našim Uvjetima, koji su dostupni u aplikaciji KastApp ako nije drugačije definirano u ovoj Politici privatnosti.

Prikupljanje podataka i njihovo korištenje

Za bolje iskustvo tijekom korištenja naše Usluge, možda ćemo od Vas tražiti da nam date neke osobne identifikacijske podatke, uključujući ime i prezime, adresu, adresu e-pošte, broj telefona, lokaciju spol, datum rođenja. Podatke koje zatražimo od Vas zadržat ćemo i koristiti na način opisan u ovoj Polici privatnosti.

Aplikacija koristi usluge trećih strana koje će možda prikupljati podatke koje koristimo kako bismo Vas identificirali.

Poveznica na politiku privatnosti trećih pružatelja usluga koje koristi aplikacija:

Facebook

Google Play Services

Svrha prikupljanja osobnih podataka

Sve vrste vaših osobnih podataka grad Kastav obrađuje u sljedeće svrhe:
Osobne podatke obrađujemo u svrhu korištenja dodatnih funkcionalnosti unutar mobilne aplikacije KastApp i poboljšanja iskustva korištenja kao što su:
inicijative građana (izrada inicijativa od strane korisnika), ankete (izrade anketa od strane korisnika, prikupljanje i brojanje glasova), prijava problema (prijava lokacije problema), najave radova(obavještavanje korisnika).

U svrhu unaprijeđenja aplikacije i iskustva korištenja možemo vam se obratiti putem podataka za kontakt koje ste nam dali ili putem samog sučelja aplikacije kroz sustav obavijesti.

Za neregistrirane Korisnike nije potrebno ostavljati osobne podatke kako bi se koristile sljedeće funkcionalnosti:

-Novosti, turističke zanimljivosti, karta grada, Kastavac mjeseca, opće informacije

Zapisi podataka

Želimo Vas obavijestiti da svaki put kada koristite našu Uslugu, u slučaju greške u aplikaciji, na Vašem mobitelu prikupljamo podatke i informacije (kroz proizvode trećih strana) koji se nazivaju Zapisi podataka. Ovi Zapisi podataka mogu uključivati informacije poput adrese internetskog protokola (IP) Vašeg uređaja, naziv uređaja, inačicu operacijskog sustava, postavke aplikacije prilikom korištenja naše Usluge, vrijeme i datum Vašeg korištenja Usluge i druge statističke podatke.

Kolačići

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje se često koriste kao anonimna jedinstvena identifikacijska oznaka. Oni se šalju Vašem internetskom pregledniku s internetske stranice koju posjetite i spremaju se u unutarnju memoriju Vašeg uređaja. Ova Usluga ne koristi takve „kolačiće“ eksplicitno. No, aplikacija može koristiti kodove i biblioteke trećih strana koje koriste „kolačiće“ za prikupljanje informacija i unaprjeđenje svojih Usluga. Možete ili prihvatiti ili odbiti te kolačiće te znati kada se kolačić šalje na Vaš uređaj. Ako odlučite odbiti naše kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove ove Usluge.

Pružatelji usluga

Možda ćemo angažirati treće strane iz sljedećih razloga:

– kako bi pojednostavili našu Uslugu;
– kako bi u naše ime pružali Uslugu;
– kako bi obavljali određene usluge vezane uz Usluge ili
– kako bi nam pomogli u analizi načina kako se koristi naša Usluga.

Želimo obavijestiti korisnike ove Usluge da takve treće strane imaju pristup Vašim osobnim podacima, kako bi mogle umjesto nas obavljati zadatke koji su im dodijeljeni. No, one imaju obvezu čuvati podatke povjerljivima te ih ne smiju koristiti za bilo koju drugu svrhu.

Sigurnost

Grad Kastav zaštiti podataka pristupa s povećanom pažnjom i pozornošću te poduzima potrebne mjere opreza kako bi zaštitio osobne podatke korisnika. Komunikacija između mobilne aplikacije i centralne lokacije s koje se pruža Usluga, zaštićena je opće prihvaćenim kriptografskim algoritmima. Korisnik Usluge dužan je paziti na tko ima pristup njegovom vlastitom mobilnom uređaju na kojem se nalazi mobilna aplikacija KastApp o čemu ovisi i sigurnost podataka u mobilnoj aplikaciji KastApp.

Zadržavanje vaših osobnih podataka

Vaše Osobne podatke zadržat ćemo onoliko dugo koliko je to zakonski propisano ili onoliko dugo koliko je potrebno kako bismo Vam pružili zatražene usluge ili u bilo koje druge svrhe navedene u ovoj Politici privatnosti.

Poveznice na druge stranice

Ova Usluga može sadržavati poveznice na druge stranice. Ako kliknete na poveznicu treće strane, bit ćete usmjereni na tu stranicu. Imajte na umu da mi ne upravljamo tim vanjskim stranicama. Stoga Vam savjetujemo da pročitate Politiku privatnosti tih stranica. Nemamo nikakvu kontrolu nad sadržajem, politikama privatnosti ili praksom bilo koje stranice ili usluga treće strane niti preuzimamo odgovornost za njih.

Privatnost djece

Ova Usluga ne odnosi se na osobe mlađe od 13 godina. Ne prikupljamo svjesno osobne identifikacijske podatke djece mlađe od 13 godina. U slučaju da otkrijemo da nam je dijete mlađe od 13 godina dalo svoje osobne podatke, odmah ćemo ih obrisati s naših servera. Ako ste roditelj ili skrbnik i znate da nam je Vaše dijete dalo svoje osobne podatke, kontaktirajte nas kako bismo mogli poduzeti potrebne radnje.

Vaša prava u vezi obrade osobnih podataka

Vaša prava u vezi obrade podataka su pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade koja se na njega odnose, pravo na ulaganje prigovora na obradu takvih podataka te na prenosivost njegovih podataka drugom voditelju obrade, kao i pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu (Agenciji za zaštitu osobnih podataka).

Za ostvarivanje svojih prava možete nam se obratiti pisanim putem na adresu Zakona kastafskega 3, 51215 Kastav ili putem elektroničke pošte: zastita.podataka@kastav.hr.

Izmjene ove Politike privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ove Politike privatnosti, te ćete o svim izmjenama i dopunama biti pravovremeno informirani putem naše internetske stranice. Stoga Vam savjetujemo da povremeno posjetite ovu stranicu kako biste se upoznali s eventualnim izmjenama. Izmjene stupaju na snagu odmah nakon njihove objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Slobodno nam se javite ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga o našoj Politici privatnosti.

Skip to content