Rekonstrukcija/dogradnja i opremanje Sportsko rekreacijskog centra Kastav u sportsko-rekreacijskoj zoni SR-22-Kastav

Nositelj: Grad Kastav

Gradnja objekta: 5.058.990,46 kn

Opremanje objekta: 1.710.886,54 kn

Iznos sufinanciranja Ministarstva turizma i sporta: 550.000,00 kn

Iznos sufinanciranja Primorsko-goranske županije: 300.000,00 kn

Opis projekta

Projektom će se formirati novi Sportsko-rekreacijski centar u kojem će sve aktivnosti biti usmjerene prema stvaranju kvalitetnijeg okruženja u cilju zadovoljavanja javnih potreba u sportu na području grada Kastva.

Prenamjena postojećeg objekta kroz revitalizaciju postati će centar za stvaranje novih sportskih dostignuća i razvijanje sportskog duha kroz poboljšanje uvjeta te unaprjeđenje sporta, ali i njegovu popularizaciju. Realizacijom projekta riješiti će se jedan od najvažnijih identificiranih problema u sportu – nedostatak prostora za funkcioniranje rada brojnih udruga, prvenstveno boćarskih klubova.

Rekonstrukcijom i dogradnjom postojećeg četvrostaznog boćališta „Slavko Stanić“ novo zatvoreno boćalište biti će usklađeno s Propozicijama o boćalištima Hrvatskog boćarskog saveza te zahtjevima Međunarodne boćarske federacije.

Ciljevi projekta

Glavni cilj projekta je pružiti adekvatan prostor sa kvalitetnom opremom za postojeće i nove korisnike boćarskog kluba koji će po potrebi moći koristiti i ostale sportske udruge. Cilj provedbe je povećanje broja korisnika centra, ali i utjecaja na popularizaciju sporta kod građana.

Kontakt za više informacija

Grad Kastav
Zakona kastafskega 3, Kastav
Telefon: 051 688 201

kresimir.vidovic@kastav.hr

Više o projektu

RELEVANTNE INTERNETSKE STRANICE

https://mint.gov.hr/

Skip to content